Menu
EUR
Feiern Sie den Sommer! 10 % Rabatt auf alle Schmuckstücke mit dem Code „SUMMER10“

Vacature: bijbaan of vakantiebaan Webshopmedewerker / Inpakker 

Vacature: Webshopmedewerker / Inpakker 
Locatie: Naarden
Uren: 8 tot 40 uur
Werkdagen: zaterdaghulp, avondwerk, weekend werk, ma/vr (in overleg)

Voor ons snelgroeiende sieradenmererk Notbranded zijn wij op zoek naar een Webshopmedewerkers/Inpakkers.  Lijkt het jou leuk om dagelijks honderden klanten blij te maken met prachtig verpakte sieraden? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega in Naarden! Je komt te werken in een jong, dynamisch en gezellig team.

Wie ben jij?
Jij weet van aanpakken en begrijpt het belang van een feestelijk ingepakt pakketje. Je hebt oog voor detail, werkt secuur en je vindt het leuk om mee te denken over hoe we ons verpakkingsproces kunnen optimaliseren en verbeteren. 

Bij Notbranded krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en heb je veel ruimte om je ideeën aan te dragen. Omdat de lijntjes binnen ons jonge team erg kort zijn kun je meedenken en meebouwen aan ons snelgroeiende sieradenmerk. 

Wat ga je doen?
- Je pakt samen met andere collega's pakketjes in - dit doen we op een feestelijke manier, want een pakketje van Notbranded is een cadeautje. Je werkt niet in een magazijn maar op een gezellige werkplek waar je omringd wordt door veel andere collega's;
- Je zorgt dat de producten en voorraad wordt aangevuld zodat ons magazijn altijd aangevuld en en op orde is;
- Je denkt mee over hoe we ons productie- en verpakkingsproces kunnen verbeteren.

Over Notbranded
Notbranded is de online store van eigenaresse Monica. In januari 2018 maakte ze een reis door Azië en besloot het roer bij terugkomst volledig om te willen gooien. Na jarenlang als Marketeer gewerkt te hebben voor mooie merken, wilde ze nu haar eigen merkje gaan bouwen. Bij terugkomst schreef ze zich in bij de Kamer Van Koophandel en zo was Notbranded geboren. Wat eerst begon als kleine shop is nu uitgegroeid tot een up & running online winkel met trendy sieraden en accessoires die helemaal aansluiten op de trends van vandaag. Inmiddels heeft notbranded meer dan 1000 producten, meer dan 80.000 volgers op Instagram en een snelgroeiend Tiktok kanaal.

Wat kun je van ons verwachten?
♡ een marktconform salaris;
♡ Een gezellige werksfeer in een jong en dynamisch team;
♡ een fijne werkplek in Naarden waar je kans hebt om door te groeien binnen ons snelgroeiende sieradenmerk;

Ben jij enthousiast en zie je het helemaal zitten? We leren je graag kennen. Stuur jouw motivatie & CV naar [email protected] en wie weet zien we elkaar snel!

Wähle deine Sprache
Wähle deine Währung

Mein Konto

Passwort vergessen?

Zuletzt hinzugefügt

0
Vergleichen
Vergleich starten

Dieses Produkt wurde in Ihren Warenkorb gelegt!